Cautare

4353 de rezultate pentru "accident grav de circulatie in localitatea stefanesti video" (2.99 secunde)
Ca de fiecare data, proiectul YellLow reuseste sa ne poarte intr-o alta dimensiune, intr-o calatorie printre stele, unde uitam de tangibil si ne lasam purtati de muzica. Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live.
Ca de fiecare data, proiectul YellLow reuseste sa ne poarte intr-o alta dimensiune, intr-o calatorie printre stele, unde uitam de tangibil si ne lasam purtati de muzica. Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live.
FISA DE PERSONAJ - LUCIAN IONITA (Autoare: ... Implineste 48 de ani. Asa ca i-as face o fisa de personaj. ... De cateva ori pe zi de des!! Din aceeasi categorie, de cate ori vine vorba de varsta lui, de imbatranire etc., spune zambind:
Pielea este cel mai mare organ al corpului, insa tenul este deseori cel mai afectat de factori precum poluarea, stresul si dezechilibrul hormonal. Ingrijirea acestuia trebuie sa fie una delicata, dar concentrata in compusi biologic activi ce vor patrunde in interiorul epidermei pentru a aduce beneficii la suprafata.
Un documentar video al Radio Romania a fost selectat de juriul Festivalului International al Filmului Istoric si Militar din Polonia pentru participarea in competitia desfasurata la Varsovia, ce va desemna, la mijlocul lunii septembrie, cele mai bune productii care au subiecte militare.
Halva de casa cu gris, reteta greceasca Halvaua este o delicatesa pe care o poti prepara si in casa. Reteta nu este atat de greu de preparat pe cat ar parea si poti adauga in ea fructele tale preferate.
Evenimentul petrecut la sfarsitul saptamanii trecute la „Scoala Centrala“ din Bucuresti a starnit luari de pozitii, care de care mai aspre, fata de cauzele care au dus la tentativa de omor, in care un recidivist si-a mutilat fosta partenera. Ca in orice astfel de situatii, s-au cautat vinovatii.
Cercetatorii spun ca jocurile video dezvolta memoria si reflexele copiilor. ... Studiile anterioare aratau ca jocurile video ii fac pe copii agresivi.
In perioada 6 - 8 octombrie 2010 in Bucuresti a avut loc Conferinta bianuala a sefilor Politiilor Capitalelor Europene, la care au participat reprezentanti din Berlin, Munchen, Varsovia, Praga, Budapesta, Viena si Bucuresti.
In trei ani, primarii au semnat 8.300 de contracte pentru camere video. Sistemele de supraveghere au costat peste 40 de milioane de euro. In Bucuresti, sunt peste 4.500 de camere video pe strazi si in cladiri. Specialistii sustin ca sistemele video nu respecta regulile GDPR.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi operat la sfarsitul saptamanii viitoare, probabil joi sau vineri, la un spital de ortopedie de langa Paris, interventia chirurgicala urmand sa fie efectuata la ambele picioare, au declarat surse medicale.
Doua corpuri arse au fost descoperite pe un camp de langa localitatea nemteana Ion Creanga. Acestea se aflau langa un microbuz care a fost mistuit de flacari. Potrivit Politiei Neamt, a fost vorba despre un accident de circulatie care s-a produs in noaptea de duminica spre luni.
SIMULARE VIDEO 3D Bucurestenii mai au de asteptat zece luni pana cand vor putea circula pe pasajul suprateran Mihai Bravu. Lucrarea ce va face legatura intre Calea Vacaresti si Soseaua Mihai Bravu, peste Splaiul Unirii, va consta de fapt din doua pasaje paralele, cate unul pentru fiecare sens.
Adrian Halpert) Angajatii Intact Media Group, trustul condus de Dan Voiculescu, au primit astazi un mesaj intern din partea conducerii companiei, prin care sunt anuntati ca "noua abordare strategica a Grupului va pune accentul pe dezvoltarea zonei TV si online" si ca " print-ul, in coordonatele actuale, raspunde mai greu necesitatilor de circulatie rapida si universal accesibila a informatiei".
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Clipe de groaza pentru 40 de persoane, care se aflau intr-un autobuz implicat intr-un accident in Prahova. ... Din primele informatii de la fata locului, nicio persoana nu ar fi ranita.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
google-analytics.com